محتواگردی – ۱۰

در مجموعه پست‌های با عنوان محتواگردی قرار است به سراغ محتوای وبسایت‌های انگلیسی‌زبان در زمینه توسعه فردی برویم و هر هفته چند پست وبلاگی را با هم مرور کنیم.

۱. سه راهکار برای تقویت عادت نویسندگی

نویسنده‌ای به نام Holly Garcia در یادداشتی از تجربیات خودش در زمینه نویسندگی گفته و سه راهکار برای تقویت عادت نویسندگی پیشنهاد کرده است.

۱. شروع به آزادنویسی روزانه کنید.

خوبی آزادنویسی روزانه این است که می‌تواند شامل هر چیزی باشد. از ژورنال نویسی روزانه گرفته تا همه آن چیزهایی که از ذهنتان گذر می‌کنند. مداومت در این کار به‌مرور باعث وضوح ذهنیات و تمرکز افکارتان خواهد شد.

۲. برای نوبت بعدی نوشتن طوفان فکری انجام دهید.

بعد از اینکه در نوشتن کمی پیش رفتید، کلی ایده به ذهنتان می‌رسد که می‌توانید بخشی از این ایده‌ها را یادداشت کنید تا در نوبت بعدی، شروع به کار نوشتن برایتان آسان‌تر باشد.

۳. دو برابر آنچه می‌نویسید، بخوانید.

مطالعه ژانرها و سبک‌های مختلف ذهن شما را برای هر چه بهتر نوشتن ورزیده‌تر و آماده‌تر خواهد کرد.

با کلیک بر روی لینک پایین می‌توانید یادداشت اصلی را مطالعه کنید.

۳ Ways to Strengthen Your Writing Habit

 

۲. ۲۰ مشکل متداول در مدیریت زمان و راه‌حل آنها

مدیریت زمان یکی از مهارت‌های اصلی و بنیادین برای کسب موفقیت در هر حوزه‌ای هست. من هم قبلاً یادداشت مفصلی در خصوص تکنیک‌های مدیریت زمان در اینجا نوشته‌ام.

اخیراً مقاله نسبتاً مفصلی دراین‌خصوص خواندم که به شکلی کامل به مشکلات رایج در مدیریت زمان و راه‌حل‌هایی برای این مشکلات پرداخته است. برخی از مشکلاتی که در این مقاله به آنها اشاره شده عبارت‌اند از:

کمال‌گرا بودن

کمال‌گرا بودن همچون یک شمشیر دو لبه است که هم می‌تواند باعث کسب یک خروجی باکیفیت شود و هم می‌تواند باعث به تعویق انداختن مداوم کارها و به‌وجودآمدن فشارهای روحی و روانی متعدد به فرد شود.

عدم توانایی در تمرکز کردن و متمرکز ماندن

هر کدام از ما حداقل یک بار این تجربه را داشته‌ایم که یک پاراگراف از یک متن را چند بار تا انتها بخوانیم و به دلیل نداشتن تمرکز متوجه محتوا و منظور آن نشویم یا اینکه بخواهیم گزارشی تهیه کنیم ولی ذهنمان با ما همکاری و همراهی نکند.

برنامه‌ریزی غیرمؤثر کارها

بخش بزرگی از یک استراتژی مدیریت زمان را برنامه‌ریزی مؤثر تشکیل می‌دهد. شما اگر کارهایتان را به شکلی نادرست و غیراصولی اولویت‌بندی کنید و بخش بزرگی از زمانتان را به کارهایی اختصاص دهید که دستاورد چندانی برایتان ندارند، در این صورت مدیریت درستی بر زمانتان نخواهید داشت و دسترسی به هدف برایتان دشوار خواهد بود.

فقدان چشم‌انداز

بدون چشم‌انداز واضح و مشخص مدیریت زمان چندان فایده‌ای نخواهد داشت.

عدم مدیریت درست استرس

معمولاً مدیریت زمان و مدیریت استرس همراه و همگام با هم اجرایی می‌شوند. اگر ما تا آخرین دقایق کارمان را تکمیل نکنیم در این صورت برنامه‌ریزی‌ها و اولویت‌بندی‌هایمان چندان مؤثر نخواهند بود و استرس باعث به هم ریختن امور خواهد شد.

از طریق لینک پایین می‌توانید نسخه کامل این مقاله را مطالعه کنید.

۲۰ Most Common Time Management Problems & Solutions

 

۳. چگونه افکار منفی را متوقف کنیم؟

هنگامی‌که مغز شما در حلقه بسته‌ای از افکار منفی ناخودآگاه گرفتار می‌شود، بهترین راه برای رهایی از این حلقه بسته، پرسیدن سؤالات کیفی از خویشتن است. در واقع پرسیدن سؤالات کیفی یک روش عالی برای خارج کردن مغز از حالت اتوپایلوت و سوق دادن آن به ناحیه تفکر آگاهانه هست.

ذهن ما در جریان زندگی و به شکلی ناآگاهانه و بر اساس تجربیات گوناگون برنامه‌ریزی می‌شود و این باعث می‌گردد درصورتی‌که با همین ذهن برنامه‌ریزی‌شده به شکلی منفعلانه پیش برویم، به جایی برسیم که هدف نهایی ما نبوده و چندان خوشایندمان نیست.

پرسیدن سؤالات کیفی باعث خواهد شد شما به جای بازآفرینی گذشته به طراحی آینده بپردازید. این کار موجب خواهد گردید که شما بتوانید از عادت‌ها و افکار قبلی خودتان خارج شده و در جهت خلق آینده جدید گام بردارید.

هدر راس، چهار گام برای این کار تبیین کرده است. از جمله سؤالات کیفی که ما می‌توانیم در چنین موقعیت‌هایی از خودمان بپرسیم عبارت‌اند از:

  • در شرایط حاضر بهترین چیز برای من چیست؟
  • من دوست دارم در مورد خودم، دیگران و شرایط حاضر چگونه فکر کنم؟
  • انگیزه من برای گفتن اینکه چه کسی باید چه کاری انجام دهد چیست؟
  • دفعه بعد چه کاری را می‌توانم به شکل متفاوت‌تری انجام دهم؟

از طریق لینک پایین، می‌توانید نسخه کامل این یادداشت را مطالعه کنید.

How to stop negative thoughts

 

پیشنهاد می‌کنم بعد از این یادداشت و در ادامه، نوشتارهای زیر را مطالعه کنید:

محتواگردی – ۷

محتواگردی – ۸

محتواگردی – ۹

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *