دگرگونه بیندیش

دگرگونه بیندیش

یکی از کتاب‌های دوست‌داشتنی که هرچند وقت یک بار آن را ورق می‌زنم و با وجود جمع و جور بودنش، حاوی ایده‌ها و نکات ارزشمندی هست، کتاب دگرگونه بیندیش نوشته پل آردن هست که اخیراً از شاهین کلانتری عزیز هدیه گرفته‌ام.

کتاب دگرگونه بیندیش که این نسخه آن توسط مهتاب دانایی ترجمه و با گرافیکی جذاب و متمایز توسط نشر پایان در سال ۸۹ منتشر شده است، ظاهرا در بازار کمیاب است و تهیه آن به این راحتی‌ها امکان‌پذیر نیست.

نویسنده این کتاب در سال ۱۹۴۰ در لندن به دنیا آمده و در سال ۲۰۰۸ از دنیا رفته و بیشتر فعالیت‌های او در زمینه‌های تبلیغات بوده است.

در ادامه چند جمله از این کتاب را برایتان نقل می‌کنم:

 

آگاهی باعث می‌شود که با احتیاط و محافظه‌کاری بیشتری بازی کنیم. پس راز موفقیت در این است که کودک بمانیم.

 

هر هدفی که حد جاه‌طلبی شماست، سعی کنید که سطح بالاتر از آن را هدف بگیرید.

 

در موقع صحبت کردن، بهتر است که با دقت به حرف‌های مصاحب خود گوش کنید، به جای این که برتری خودتان را به رخ او بکشید. با این روش، آن‌ها ممکن است به شما علاقه‌مند شوند، بدون اینکه شما یک کلمه حرف زده باشید!

 

وقتی که جلسه‌ای دارید، نگران این موضوع نباشید که همکارانتان راجع به شما چه فکری می‌کنند، زیرا آنها خودشان نگران این هستند که شما در مورد آنها چه فکری می‌کنید.

 

مطمئن باشید که هیچ دیدگاهی وجود ندارد که به طور مطلق درست باشد؛ به عبارت دیگر، دیدگاه شما در همان لحظه که درست است، می‌تواند نادرست هم باشد. این امر فقط به آن بستگی دارد که از چه جهتی یا از چه زاویه‌ای به آن نگاه کنید.

 

به طور طبیعی بعضی وقت‌ها کار خراب می‌شود، و گاهی نمی‌شود، اما همان یک دفعه‌ای که کار درست از آب درمی‌آید، جبران همه مافات را می‌کند.

 

داشتن ایده‌های خوب و زیاد، همیشه مفید نیست، چون راهی است که شما را تا ابد به دنبال خودش می‌کشد؛ بنابراین، بهترین کار آن است که همان ایده‌های اندکتان را حتماً عملی کنید.

 

کار خوب، خودش حرف می‌زند. این گزاره به این معنی نیست که شما باید حتماً از آن خوشتان بیاید؛ به عبارت دیگر، موضوع اصلی، قدرت اثر گذاشتن است و نه نوع اثرگذاری.

 

داشتن یک دیدگاه بدیع، لازمه ابتکار و نوآوری است و درک و شناخت ارزش دیدگاه بدیع نیز نشانه هوشمندی است. سرانجام فراموش نکنید که جسارت داشتن و ایستادگی در برابر نظر عامه، باعث می‌شود که پیروز شوید.

 

پیشنهاد می‌کنم بعد از مطالعه این یادداشت، مطالب زیر را هم بخوانید:

تعدد اهداف مانعی در مسیر موفقیت | اصل گرایی در زندگی

زندگی غیرمنطقی و انتظارات منطقی ما | یکی از قوانین قصه گویی

۵ عادت ساده برای تقویت هوش هیجانی

این مطالب رو هم پیشنهاد می‌کنیم ببینید

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *